Zeer kleine miniatuur video camera's voor bewaking, beveiliging, observatie of spionage


beveiligingscamera, beveiligingscamera's

Uw huis, winkel, magazijn, ... veilig stellen voor mogelijke inbrekers doe je met de beveiligingscamera's van MiniCams. Discreet en dus zeer effectief. De dader heeft nooit door dat hij wordt gefilmd.

bewakingscamera, bewakingscamera's

Een bedrijfspand of ander gebouw bewaken? Onze bewakingscamera's bieden de oplossing. Wat is er immers effeciënter dan onzichtbare camera's zodat uw belagers niets in de gaten hebben?

spycamera

De spycameras van MiniCams bieden de ultieme oplossing voor eenieder die discreet en dus ongemerkt wil filmen.

cameraspionage

Spionage wordt heel éénvoudig met de ultra kleine minituur cams van MiniCams... Niet groter dan een dobbelsteen, verwerkt in een knoop of een schroef zodat ze helemaal uit het zicht verdwijnen.

spioncamera, spionagecamera

Niet elke camera kan zomaar worden ingezet voor spionagedoeleinden. Het al of niet bruikbaar zijn van de cam heeft hoofdzakelijk te maken van de afmeting ervan. Hoe kleiner, hoe beter en dus hoe interessanter als spionagecamera.

cctv camera

CCTV (Closed Circuit TV) is een technische term voor een beveiligings- of bewakingssysteem met camera's. MiniCams gaat hierbij nog een stapje verder dan de concurrentie... wij leveren hele kleine miniatuur cameraatjes zodat bewaking en beveiliging van uw woning, appartement, bedrijfspand, magazijn, ... een nog sterkere betekenis krijgt.

minicamera


microcam

De kleinste spioncamera die MiniCams aanbiedt zijn nog geen 2 op 2 cm groot! Zoveel technologie in zo'n microscopische verpakking... dat moet een microcam zijn!

kleine camera, heel kleine camera, ultra kleine camera


beveiligingssysteem


observatie systeem, observatiesysteem, cameraobservatie, camera observatie

Een observatie systeem met cameras is één ding, onopvallende en ongemerkte observatie is een ander. En net daar komt MiniCams op te proppen. Discrete observatiesystemen met uitermate kleine minicameras.

videobewaking

Videobewaking kan voor vele toepassingen ingezet worden, bv. beveiliging van uw huis, appartement of winkel, toezicht houden op de baby of de kinderen, drachtige dieren bewaken, ...

videobeveiliging


video bewaking


video observatie


nestcamera, nest camera, nestcam

Naast spionage zijn er tal van andere toepassing bedenkbaar voor onze miniatuur cams. Denk maar aan de observatie van dieren zoals broedende vogels... hang een microcam in het vogelnest en we spreken van een nestcam of nest camera. Zo volgt u het broeden van wel heel dichtbij.

voyeur cam


ccd camera

Charged Coupled Device

cmos camera

Complementary Metal Oxide Semiconductor

miniatuur camera


miniatuurcamera