Hoe kan ik bestellen?

Vragen?

Contacteer ons op
+32 (0)51 54 54 25


Bekijk onze contacturen !

Bestellen kan op vijf manieren, nl. via de online webshop, telefonisch, via e-mail, per post of door langs te komen in onze zaak te Lichtervelde (na afspraak).

 1. Via de online webshop in enkele eenvoudige stappen:
  • Bestellen: klik op de blauwe knop 'bestellen' bij het artikel van uw keuze. U kunt naar wens producten toevoegen, het aantal aanpassen of artikelen terug verwijderen. Is uw winkelmandje compleet, klik dan op "Naar Kassa".
  • Facturatie & leveringsadres: in de volgende stap geeft u het facturatie- en leveringsadres op.
  • Verzendwijze: hier geeft u aan of de artikelen aan huis geleverd moeten worden of u ze liever zelf komt ophalen bij ons te Lichtervelde (na afspraak).
  • Keuze van betaling: daarna kan u kiezen hoe u het liefste zou willen betalen: vooraf per overschrijving, via iDEAL (voor Nederland), contant of met Bancontact.
  • Bevestiging: uiteindelijk krijgt u een overzicht van uw bestelling met alle gegevens die u heeft ingevuld. U kan de gegevens alsnog wijzigen. Hier kan u ook extra opmerkingen kwijt mbt uw bestelling. Klik op "bevestig bestelling" om uw bestelling definitief te maken. U ontvangt binnen de 5 minuten een bevestiging via e-mail.

 2. Telefonisch: +32 (0)51 54 54 25

 3. Via e-mail: info@minicams.be

 4. Per post:
  MiniCams - TecTronic BVBA
  Industrielaan 26
  B - 8810 Lichtervelde

 5. Vrijblijvend bezichtigen en/of afhalen te Lichtervelde: na afspraak van datum en uur geven wij u graag persoonlijke uitleg hier te Lichtervelde.
  Niet alle producten staan in een werkende opstelling aangesloten, wel kan u alles bezichtigen.
  Voor bijkomende vragen of het maken van een afspraak, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Hoe en wanneer betalen?

Betalen kan op vier manieren:

 1. Vooraf per overschrijving. Wij zijn aangesloten bij KBC, ING en Fortis. Rekeningen worden 2 x per dag gecontroleerd om een snelle opvolging te kunnen garanderen.
 2. Contant (cash) bij afhaling te Lichtervelde
 3. Via Bancontact, hetzij via een terminal bij afhaling te Lichtervelde, hetzij via uw pc-banking
 4. IDEAL: enkel voor klanten met een Nederlands rekeningnummer
Chèques of andere betaalmiddelen worden in geen geval aanvaard!


Verzending & transport

Uw bestelling wordt GRATIS thuisgeleverd in heel België, Nederland en Luxemburg. Hiervoor werken we samen met BPost of indien nodig, met een andere koerier.

TecTronic BVBA levert ook in andere landen, maar hier kan een extra kost voor worden aangerekend. In dat geval neemt u best contact op met ons om de transportkosten te berekenen.


Terugname van goederen

Wat als het product echt niet is wat ik er van verwacht had? Geen nood...
Consumenten hebben altijd het recht om af te zien van hun aankoop! Het enige wat u hoeft te doen is het artikel terugbezorgen binnen de 14 kalenderdagen op ons postadres. TecTronic BVBA stort uw geld terug (d.i. de betaalde som min transportkosten). Uiteraard verwachten we wel dat alles in perfecte staat, compleet en in de originele en onbeschadigde verpakking terugkomt. De goederen mogen dus niet uit de verpakking zijn gehaald en moeten klaar zijn voor verkoop.

Raadpleeg ook onze algemene voorwaarden.